top of page

Ik ben Bie 

Wel... mijn officiële naam is Birgit, maar je mag me gerust ‘Bieke’ of ‘Bie’ noemen. Ik hecht veel waarde aan mijn relaties met familie en vrienden. Voor mij is het belangrijk om tijd te maken voor hen en te genieten van de momenten die we samen doorbrengen. Daarnaast ben ik een grote dierenvriend, ga ik graag op ontdekking in de natuur en ben ik bij zonnig weer vooral te vinden in én op het water. Ik kan mezelf het best omschrijven als spontaan, creatief en efficiënt.

Als professional heb ik tijdens mijn loopbaan voornamelijk samengewerkt met én voor ondernemers, en heb ik de kans gehad om verschillende projecten te coördineren. Daarnaast heb ik diverse opleidingen, workshops, seminaries en evenementen georganiseerd van A tot Z. Deze uiteenlopende projecten hebben me niet alleen veel plezier gegeven, maar ook de kans geboden om mijn vaardigheden en kennis uit te breiden en te verfijnen.

Dat brengt me ook meteen tot waarom ik heb gekozen om te starten als freelancer. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het bijdragen aan het succes van ondernemers en hun bedrijf en leer bovendien veel bij door samen te werken met ondernemers uit verschillende sectoren. Werken als Business Support brengt me een welkome uitdaging en geeft me de nodige variatie in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn creativiteit optimaal kan inzetten en mezelf voortdurend kan blijven ontwikkelen.

Contacteer mij via onderstaande knop en wie weet vormen wij binnenkort een geweldig team!

Office cat

 

Cookie, mijn harige 

office-assistent! 

bottom of page